קייטרינג חלבי מלצרים או בופה?

מערכת שורש  ד חשוון, תשעח  10/24/2017

חלבי, בשרי או פרווה מנה אישית או אולי צלחות מרכזיות, בופה או הגשה בידי מלצרים, טיפה סדר בדברים יעמיד גם אתכם לפני אירוע בפני בחירה מוצלחת ומפוכחת
.......................

תבחר לך אירוע
הרבה מאוד בחירות עומדות בפני אדם שרוצה לערוך אירוע, מלבד אירועים שיש להם סטטוס קבוע בו אין צורך לבחור את אופי האירוע, רוב האירועים צריכים להיבחר מראשית ועד הפרט האחרון, איזה אופי יישא האירוע, מי יהיו המוזמנים, היכן יערך האירוע, מיקום וגודל וכמובן הקייטרינג, מה יוגש לאורחים.

חושבים מחדש
אם החלטתם להזמין קייטרינג חלבי לאירוע שלכם כבר שיניתם מהמסלול שהיה מקובל, בעבר רק ארוחה בשרית הייתה נחשבת לארוחה המתאימה להיות מוגשת באירועים, בחלבי יש משהו חדשני ומפתיע, ניתן להשביע אנשים לא פחות טוב עם ארוחה חלבית ברמה גבוהה ולגוון ביתר קלות כאשר הזירה עדיין חדשה ובלתי מוכרת.

בופה
הגשה חלבית מתאימה מאוד בסגנון בופה כמו שבטח אתם מכירים מתצוגת הגשה של מגשי אירוח זולים , כך יש מזנון וכל אחד ממלא בצלחתו את מה שהוא בוחר מהמבחר, הגשה כזאת חוסכת בכמות גדולה של מלצרים ומאפשרת לכל אורח לבחור את האוכל אותו הוא אוהב, כך ניתן לערוך בצורה אסתטית ומושכת, ניתן לעיצור עיצובים שונים וליצור מהמאכלים צורות וגוונים בצורה קלה ונוחה הרבה יותר, אם כן למה בכל אופן לא תמיד מתאים להגיש אוכל בבופה?

מלצרים
הגשה מרכזית במזנון לא תמיד תתאים כאשר יש אורחים כבודים שלא ירגישו בנוח להכין לעצמם צלחת או לחילופין כאשר יש מספר רב של ילדים שאינם יכולים למלא צלחות בצורה אסתטית, להגשה, כאשר מלצרים ניגשים לשולחנות האולם מסודר יותר, לא נראה את קהל האורחים צובה על הבר בבקשה להגיע למאכל מסוים, אבל מנגד העריכה תהיה מורכבת יותר ועלות המלצרים גם היא צריכה לבוא בחשבון.

חולמים בהקיץ
כאשר עורכים אירוע צריכים לבחון מי האורחים, איזה אופי יישא האירוע ועוד שאלות רלוונטיות ורק אז להחליט אם הולכים על הגשת בופה או על מלצרים, בהתאמה מושלמת לצרכים שלך, תדמה לעצמך את האירוע ויהיה לך קל יותר ופשוט יותר להחליט איך אתה רוצה שהוא ייראה.